Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Fevkda alan yer kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği ikaznca merdivenlerin fen ve öteki özellikleriyle birlikte konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuştur.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari konstrüksiyonsı ilkin olmak üzere kullanım amacına ve kullanan özlük nüshasına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda biraşkın insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu hileışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Hatta, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, onat şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve tatminkâr hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

İfinans edildikleri malzemelerin cemi iklim koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere birlik yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate düzenınarak mukteza skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın bapları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe için farklı renk seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak istek olması durumunda farklı renk kombinasyonlar uygulaması kuruluşlabilmektedir.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna bağlı olarak bileğişmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en amelî fiyata satın almak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu tür bapların en muhteşem yararı duman sızdırmaması ve makul derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın kapısı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere için projelendirilirken berenarı önemli Yangın Kapısı Fiyatları bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanımı ve uygulamasında bazı uyanıklık edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlamlanabilir.

Report this wiki page